Platangaarden

D.1.december 2018 flyttede Gijs og jeg ind på Platangården.

Det var en stor dag, pivkoldt, flyttemanden sov over sig, men med dejlige venners kræfter lykkedes det os at få næsten alt med fra Amager, og ind på vores nye, fantastiske sted – den 4 længede gård på Østmøn, opkaldt efter det store træ ved siden af the-huset i haven – Platangården.

Jeg vil prøve at lægge billeder ind, skrive lidt med jævne mellemrum og vise/ fortælle hvad der sker om livet fra en to værelses på Amager til en 4 længet gård på Møn.

Stor omvæltning! Men fra start af har det føltes godt og helt rigtigt i maven, og vi er så lykkelige for at være her!!

Vi har fået plads… meget plads, og dermed følger alle ideer, tanker, drømme. Vi har så mange muligheder. Og vi har hvert vores værksted. Det er allerede blevet til en fuglekasse.

Så håber vi at fuglene gider bo i den. Og der skal flere til. De skal nok komme!

Med gården fulgte en masse ting fra de forrige ejere. Bl.a en hulens masse grensakse, akrylfugemasse (tror aldrig vi løber tør!), rengøringsmiddel, værktøj, vandkander, møbler, døre, bøger osv osv. Heriblandt også ca 7 trillebøre. Ikke i god stand, men jeg valgte at sætte en af dem i stand og give til min svigerinde’s 50 års.

Her er før og efter billeder:

Slebet, malet to gange, nyt dæk og håndtag, som Gijs har skåret  (i øvrigt af vores gamle mahogni-seng). Den kom med min svigerinde hjem i Aygo’en – utroligt, men hvad har vi ikke lært af Tetris!