Blues Belles of Joy

Blue Belles of Joy

Blue Belles of Joy er en powerful trio med de tre sangerinder Miriam Mandipira (voc), Lea Thorlann (voc, perc) og Pia Trøjgaard (voc, pno).

3 sangerinder med år og erfaring i kufferten, og der bliver ikke pippet, – her er der hul igennem!

3 sangerinder – fra henholdsvis Odense, København og Zimbabwe – med hver deres personlighed og styrke.

Med deres forskellige klangfarver smelter de sammen til en gryde hot gumbo fuld af vilde krydderier, og med så stærk en intensitet og power at publikum får sved og tårer frem.

De skiftes mellem deres individuelle leadsang, og backer hinanden i lækre flerstemmige korarrangementer.

De bevæger sig stærkt og hjemmevant imellem genrerne soul, blues og gospel i fortolkninger af kendte og ukendte sange og egne originale sange.

Det hele bliver skudt af med en god portion livsglæde og humor.

Warning! You might get addicted!

Miriam Mandipira har turneret med DR Bigband, sunget i Tivoli, en ny stjerne i dansk blues og jazz miljø. Er foruden egne bands medforsanger i Troels Jensen & The Healers. Har udgivet flere cd´er, senest i duo sammenhæng med Troels Jensen og det helt nye projekt ”The Soul Family”.

Lea Thorlann har udgivet original soulmusik cd i eget navn, turneret med ”Waiting for Janis” (Janis Joplin cover band) samt blues bandet ”Ladies Sing The Blues”, sunget kor for gud og hver mand, og driver økologisk landbrug på Møn, når hun ikke farter land og rige rundt som sanger.

Pia Trøjgaard, vokalist, korsanger, korarrangør, – og nu også pianist -. har turneret land og rige rundt med bl.a. ”Savage Rose”, ”Big fat Snake”, ”Lars Lilholt”, ”Poul Krebs” og ”Erann DD” (Zapp Zapp). Medvirker på utallige cd´er bl.a. A touch Of Gospel og Alberte Winding/Jan Rørdam.