Katten Snooze

Katten Snooze synger Kattejammer Blues – og historien om Karl Åge

Nu udgiver jeg den anden historie om Katten Snooze, som oplever så meget forskelligt sammen med dens menneske familie, og synger blues sange om livets prøvelser på godt og ondt. I denne historie kan du blandt andet høre sange om, hvor hæsligt det er at bade og blive våd, om at spise forkerte ting og få meget ondt i maven, om hvor højt snorken kan lyde, og om hvordan katte jammer.

Denne historie fortæller varmt om, hvordan familien flytter til Sønderjylland i et år og lærer en hjemløs ved navn Karl Åge at kende. Ebogen er – ligesom den første – til børn og alle andre voksne barnlige sjæle, som godt kan lide en god historie og en god sang.

Læs den, læs den sammen med dine børn eller børnebørn eller bare nyd musikken. God fornøjelse!    

Her kan du også læse en anmeldelse om Karl Åge fra BluesNews.dk

Og her kan du høre en podcast, lavet af Kurt Bogø om Snooze og mig 🙂 Podcast

Download og køb her:


Læs den fine anmeldelse på den 1. her  på BluesNews.dk        Og her er en lille teaser 🙂

Katten Snooze bor hos en familie, hvor der altid sker ting og sager. Og nu er Onkel Hennings hund, Vovvov død. Så Onkel Henning går helt i hundene. Så synger Katten Snooze en ”Alene Blues”. Men Far Kran og Mor Sysser henter ham i Herning, og kører ham hjem i Folkevognsrugbrødet, hvor Pil og Aske, de to børn, venter spændt. 

Historien er for børn i alderen 5-10 år (og især alle forældre – og voksne) 

Historie og sange er skrevet og sunget af mig, guitaren spilles af Paul Banks, tegningerne er lavet af min søster i Australien, Nina MB Nielsen, og alt det tekniske (som er helt sort for mig) har min mand Gijs Dirks stået for.

.