Østmønkoret

Til alle sangglade mennesker på Østmøn og heromkring.

I januar 2022 opstartede jeg første sæson med et kor på Østmøn, og det blev en fantastisk dejlig oplevelse med skønne dejlige mennesker! Så herfra er vi fortsat, og snart skyder vi 6. sæson i gang. Vi er over 20 deltagere, og stemningen er totalt i top!

Hvis du elsker at synge, savner at synge, bare godt kan lide at synge… så er dette ganske givet noget for dig. Det vigtigste for at melde sig til koret er, at du har sangglæden og gerne sammen med andre. Du behøver ikke på forhånd vide hvordan og hvorledes du lyder, det finder vi ud af sammen. Positivitet, glæde og åbne øregange er det vigtigste – herfra kan vi alt.

Repertoiret bliver rytmiske sange, som jeg vælger – både danske og engelske, egne og andres arrangementer.

Vi synger både efter tekstark og noder. Men det er absolut ingen forudsætning at kunne noder. Man kan bare se, om de går op eller ned 😊

Inden øvegange finder du tekstark og noder på vores facebookgruppe til udskrivning. Hvis du ikke er på Facebook, sender jeg på din mail.

Sangene bliver tilpasset koret, men jeg vægter gode sange, som lyder godt.

Kontingent betales inden start – se mere under Tilmelding og Datoer og Pris

Øvested: Ikke helt på plads, men skriver her så snart jeg ved.

Noget om mig: Som man kan se på min hjemmeside, så er jeg uddannet fra Det Rytmiske Konservatorium i København i 2000. Jeg er sanger, sangskriver og komponist, og har undervist kor igennem mange år. Jeg flyttede til Møn i december 2018 sammen med min mand, købte en gammel gård, hvor vi dyrker grøntsager, snedkererer, reparerer, spiller musik mv. Vi keder os aldrig. Jeg har hidtil haft kor i København, men har nu rykket nu mit virke hertil. Jeg glæder mig til at fortsætte, og glæder mig til at møde endnu flere sangglade mennesker her på Møn!

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig på:

leathorlann@gmail.com