Mønkor

Til alle sangglade mennesker på Møn!

Jeg starter et kor op på Østmøn til januar 2022

Hvis du elsker at synge, savner at synge, bare godt kan lide at synge… så er dette ganske givet noget for dig. Det vigtigste for at melde sig til koret er, at du har sangglæden og gerne sammen med andre. Du behøver ikke på forhånd vide hvordan og hvorledes du lyder, det finder vi ud af sammen. Positivitet og glæde er det vigtigste – herfra kan vi alt.

Repertoiret vil blive rytmiske sange, som jeg vælger – både danske og engelske, egne og andres arrangementer.

Vi vil synge efter tekstark og nogle gange noder. Men det er absolut ingen forudsætning at kunne noder. Man kan bare se, om de går op eller ned 😊

Inden øvegange kan man finde tekstark og noder på nettet til udskrivning.

Sangene bliver tilpasset koret, men jeg vægter gode sange, som lyder godt.

Kontingent betales inden start – se mere under Tilmelding og Datoer og Pris

Øvested: Teater Møn, Klintholm Havnevej 52, Busemarke

Noget om mig: Som man kan se på min hjemmeside, så er jeg uddannet fra Det Rytmiske Konservatorium i København i 2000. Jeg er sanger, sangskriver og komponist, og har undervist kor igennem mange år. Jeg flyttede til Møn i december 2018 sammen med min mand, købte en gammel gård, hvor vi dyrker grøntsager, snedkererer, reparerer, udlejer værelser gn. AirB&B mv. Vi keder os aldrig. Jeg har hidtil haft kor i København, men rykker nu mit virke hertil. Jeg glæder mig til at starte et kor op her, og glæder mig til at møde en masse sangglade mennesker her på Møn!

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på:

leathorlann@gmail.com