The Healers

Troels Jensen, som har stået i spidsen for THE HEALERS i mange år, var yderst anerkendt i Bluesbranchen. Han var blandt andet  frontfigur i bands som Delta Blues Band og Delta Cross Band.

Han gik desværre bort i 2020, men trods det store savn han efterlod,  valgte vi at fortsætte orkesteret i hans ånd, og lod ham leve videre gennem musikken.

Det varede en tid, men herefter sivede han ud og delte sig i andre og nye orkestre, som bl.a. Blue Belles og Delta Blues.

Her lidt om Healers:  De øvrige musikere i THE HEALERS er heller ikke ukendte. I front har vi den sublime sangerinde –  fra Zimbabwe – Miriam Mandipira, hun spreder glæde, tårer og gåsehud. Hun har sunget med DR’s Bigband mange gange, og folder sig sig ud i div andre orkestre. Derudover har vi Knut Henriksen, som spiller bas, kendt fra sammenhænge som fx. CV Jørgensen og Delta Blues Band.

THE HEALERS består i øvrigt af: Michael Lee Rasmussen, guitar / Tobias Leonardo Pedersen, trommer / Anders Gaardmand, Ole Himmelstrup og Nis Toxværd, udgør blæsersektionen/ Lea Thorlan og Pia Trøjgaard, kor.

Kombinationen af blæserne og de garvede korpiger, udgør en helhed, hvor man kan mærke, at de herrer og damer, mener det de udtrykker.