The Healers

Troels Jensen, som har stået i spidsen for THE HEALERS i mange år, var yderst anerkendt i bluesbranchen. Han var blandt andet  frontfigur i bands som Delta Blues Band og Delta Cross Band.

Han gik desværre bort i 2020, men trods det store savn han efterlod,  valgte vi at fortsætte orkesteret i hans ånd, og lod ham leve videre gennem musikken.

The Healers varede ved en tid, men vi valgte dog at stoppe orkesteret, ogherefter sivede han ud og delte os herefter ud i andre og nye orkestre, som bl.a. Blue Belles og Delta Blues.

Her lidt om Healers:  De øvrige musikere i THE HEALERS er heller ikke ukendte. I front har vi den sublime sangerinde –  fra Zimbabwe – Miriam Mandipira, hun spreder glæde, tårer og gåsehud. Hun har sunget med DR’s Bigband mange gange, og folder sig sig ud i div andre orkestre. Derudover har vi Knut Henriksen, som spiller bas, kendt fra sammenhænge som fx. CV Jørgensen og Delta Blues Band.

THE HEALERS består i øvrigt af: Michael Lee Rasmussen, guitar / Tobias Leonardo Pedersen, trommer / Anders Gaardmand, Ole Himmelstrup og Nis Toxværd, udgør blæsersektionen/ Lea Thorlann og Pia Trøjgaard, kor.

Kombinationen af blæserne og de garvede korpiger, udgør en helhed, hvor man kan mærke, at de herrer og damer, mener det de udtrykker.