Vi er flyttet ind på Platangården

D.1.december 2019 flyttede Gijs og jeg ind på Platangården.

Det var en stor dag, pivkoldt, flyttemanden sov over sig, men med dejlige venners kræfter lykkedes det os at få næsten alt med fra Amager, og ind på vores nye dejlige sted – den 4 længede gård på Østmøn, opkaldt efter det store træ ved siden af the-huset i haven – Platangården.

Jeg vi prøve at lægge billeder ind, skrive lidt med jævne mellemrum og vise/ fortælle hvad der sker, og livet fra en to værelses på Amager til en 4 længet gård på Møn.

Stor omvæltning! Men fra start af har det føltes godt og helt rigtigt i maven, og vi er så lykkelige for at være her!!

2 tanker om “Vi er flyttet ind på Platangården

  1. Det undre mig hvor navnet Platangården kommer fra. Ser du jeg er vokset op på jeres gård,min farfar og farmor har haft den-min farfars forældre har haft den. Den har aldrig heddet det , ej omtalt som dette. Derimod er der et special botilbud til unge mennesker ,omkring Vordingborg der hedder Platangården. Til info så er Vesterporten lavet af min mand.Den flotte trillebør har jeg brugt ,når jeg ordnede stalden hos min hest. Håber i har mod på projektet- det er noget gammelt ! Dem der købte det efter mine forældre , overtog ejendommen på en lidt hovedkuls måde-så mange af de gamle ting i fik med i købet kan stamme tilbage fra min bedste/oldeforældre.Sku i tænke at i finder noget af historisk værdi ,ku det være at Møns museum ville ha det.
    Platan træet er vist plantet af min farfars mor, det lille hus i haven har altid heddet lysthuset. Håber i finder jer godt tilrette-ku godt finde på at banke på-en dag hvis jeg kom forbi. VH Bente Nielsen

    1. Tusind tak for dit skrivelse, Bente!! Så sjovt at høre historie omkring gården! Vi har valgt navnet Platangården, fordi vi synes at træet er så smukt og stort, at gården måtte kaldes efter det 🙂 Vi elsker at være her, og værdsætter alle de gode ting, reparerer og sætter i stand, så de får nyt liv. Der er noget at gå i gang med, men vi kan virkelig godt lide det! Og du er velkommen til at kigge ind, hvis du kommer forbi!! Kærlig hilsen Lea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *