Klondyke4

Velkommen til min hjemmeside
Jeg er sanger, sangskriver, korarrangør og underviser.  Jeg blev sluppet ud af Det Rytmiske MusikKonservatorium i 2000, og har både før og efter sunget mange forskellige genrer fra dansk top til blues.  Jeg har mine egne projekter, hvor jeg selv skriver sange (jeg udgav “Untitled” i 2008), og jeg synger kor både live og på indspilninger. Derudover underviser jeg i sang på alskins efter-høj-og aftenskoler og hvor der ellers er brug for mig.  Jeg har rejst en del i USA, og er faldet pladask for byen New Orleans, som emmer af musik, liv og minus fordomme, hvor genrerne blandes til en god omgang sydende gumbo, og man spiller uden rynker i panden. Musik er godt, det gør os glade, og det er sådan det skal være!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>